Kontakt

Contact

WE WOULD LOVE TO HEAR FROM YOU

 

We will gladly answer questions about who to contact and where to look for more information. But we are not medical personell and can therefore only answer questions based on personal experience and not medical advice. We are not charging anything for the job we do. But all kinds of support and advice are welcome.

 
 

 
 

OM OSS

Vi er to som har engasjert oss så mye i å få ut informasjonen om biotoksinrelaterte sykdommer at vi velvillig har lagt ned timesvis av vårt dagligdagse liv på å få opp denne siden så vel som en offentlig facebookside og en facebook-gruppe.

 

Vi ble begge syke i perioden 2009-2011 og opplevde virkelig hvor stor mangel det var av informasjon og hjelp å finne i Norges land om slike sykdommer.

 

Vi har begge opplevd å bli friskere ved hjelp av Dr. Shoemakers protokoll. Men det er medisiner som kan hjelpe enda mer, men som vi enda ikke har fått prøvd ut. Dette vil vi ha en slutt på. Om du får hjelp eller ikke bør ikke være et spørsmål om hvor du er født.

Kontakt oss

VI HØRER GJERNE FRA DEG

Vi svarer gjerne på spørsmål om hvor du kan hente mer informasjon om sykdommen. Hvem du kan kontakte og hva du kan gjøre. Men vi gjør oppmerksom på at driverne av denne nettsiden ikke er medisinsk utdannet, og at vi derfor bare kan svare ut fra våre erfaringer ikke på et medisinsk grunnlag. I tillegg er vi ikke en betalt tjeneste, all støtte og forslag til forbedring er velkommne.

 

Anja

 

Liz

 

om Anja:

Om Liz

Visjon

 

  • Vi ønsker å formidle at muggsopp og fukt i ditt inneklima er sykdomsfremkallende.
  • Vi ønsker å hjelpe mennesker i samme situasjon som oss.
  • Vi ønsker å bidra med kunnskap.

CIRS-Norge

Gjøvik, Norge.