Isolat/Lærings-kurve

ISOLAT OG LÆRINGS-KURVE

 

Viktigheten av å lage seg et område uten muggsopp er avgjørende. Først når du kan komme inn i et miljø der kroppen kan slappe av og ikke hele tiden være i høygir, fordi den reagerer på et eller annet vis, med symptomer som ligner på allergi eller annet, da kan lærings-kurven begynne.

 

Når man sliter med overfølsomhet overfor noe, er det av ytterste viktighet at man holder seg helt borte fra agenten som bidrar til at reaksjonene kommer.Et eksempel er de som kan få en reaksjon på nøtter, bare ved at nøtter finnes en eller annen plass i huset.

 

Når det gjelder oss som får overfølsomhetssymptomer, som akutt tap av energi eller cytokinstormer, for å nevne noe, når vi kommer nær gift produsert av muggsopp, i fukt eller selve muggsoppen, må vi gå til det skritt at vi lager oss selv et isolat.

At isolatet må være knusktørt og muggsoppfritt/ fuktfritt i vegger, tak og gulv er en selvfølge, men mange andre tiltak må også tas.

 

 

LÆRINGS-KURVE

 

Når du kjenner forskjellen på helsa, da har lærings-kurven startet.

 

Man må lære kroppen at den ikke skal reagere eller gi symptomer.

For at den skal få en sjanse til å gøre det annerledes, må den komme i en tilstand der den ikke lenger trenger å reagerer med disse symptomene.

 

Når kroppen ikke blir utsatt for agenter med "gift"begynner den gradvis å reagere annerledes. Immunforsvaret behøver ikke å " gå av skaftet" hele tiden. Kroppen lærer gradvis at den kan slappe av når den sykdomfremkallende agenten ikke er til stede.

 

I tillegg har "giften" som i utgangspunktet ledet frem til denne tilstanden skapt mye kaos, og i noen tilfeller ødeleggelser i kroppen. Dette må rettes opp med medisner. Dette kan du lese om her: Behandling.

 

Hvert tiltak du gjør utvider eller bygger kroppens lærings-kurve.

 

 

 

KLÆR

 

Prøv å finne klær som ikke gjør deg syk. Du vil umiddelbart kjenne forskjell når du får på deg klær uten fukt og muggproblematikk. Det er faktisk helt nødvendig at du finner dette.

 

Disse klærne må inn i isolatet og ikke brukes andre plasser. Det samme gelder håndklær og kluter, sengetøy og elektriske artikler. Alt må vaskes i hydrogenperoksid-blanding før det tas inn i isolatet. Klær du bruker til butikkbesøk må ikke tas inn i isolatet. Selv etter vask, da det kan være fuktproblematikk i butikken du har vært i, og dermed er disse klærne ødelagt for alltid. Du vil kunne kjenne at du reagerer på disse klærne når du tar dem på deg ved neste butikkbesøk, selv om de er nyvasket, men vi har ikke funnet annen løsning på dette, enn å gjøre så godt som mulig med vask, og prøve å handle på de butikkene som kjennes bra ut. Et "rent" apotek har vært vanskelig å finne, samt et "rent" legekontor.

 

Vi har ventet med å skrive akkurat denne siden, da vi ikke helt klarer å rettlede til et merke eller en butikk etc. Som kan sies å gi trygg handel i forhold till dette aspektet.

 

 

Som nevnt under " agenter for muggsopp" har vi funnet at både klær og elektriske artikler produsert i Kina er til 95% uten muggsopp. Man kan ikke være 100% sikker her heller. Butikker som til et viss tidspunkt er bra, har plutselig fått fuktproblematikk eller mugg i ventilasjonssystemet etter kort tid. Varmevifter ved inngangsdørene er skikkelige muggsoppfeller. Stanken kan slå mot deg når du går inn. Dette sprer seg gjennom hele bygget. Både kassa-aparater datamaskiner blir infisert. I sånne butikker nytter det ikke at produktet produsert i Kina, i utgangspunktet var bra. Det er ødelagt for oss.

 

Er det sånn at om du blir syk av et produkt av denne grunn, så kan det ansees å være en manko ved produktet, som da gjør at du skal få pengene tilbake?

Det burde være sånn!

I alle tilfeller der vi har opplevd denne problematikken, har vi fått pengene igjen.

Spørsmålet er sendt til forbrukerrådet.

 

 

Du tar inn artikler til isolatet og du kaster ut , etter som du får symptomer. Helt til du har fått det "rent" Det vil si symptomene er borte. Ingen cytokinstormer, ingen surring i hodet, ingen temperatursvigninger, for å nevne noen symptomer.

 

Samtidig vasker du kropp og hår med hydrogenperoksid 12% utblandet i vann, (les om Hydrogen peroxide uter HP protokoll) sammen med den shampooen eller såpen du har funnet, som er uten sitronsyre.

 

Du vasker isolatet og klær på samme måte. Du kan ofte ikke bruke vaskemaskin av grunner som er beskrevet under "agenter for muggsopp". Du kan ordne deg med vannslange og baljer. Det er kaldt i vintermånedene, men du holder unna symptomene og da er det nesten ikke grenser for tiltak man er villig til å gjennomføre. Klær til utebruk og klær til isolatet kan ikke vaskes i samme balje.

 

Alt av emballasje må ut, papir og plast. Mat overføres til emballasje du tåler, før det legges i kjøleskapet. Bøker må ut av isolatet.

PC kan være en felle. Mange datamaskiner kommer med muggsopp i systemet. Viften på maskinen kan være en felle. Blir du rød i ansiktet, irritert i huden eller såre øyne. Prøv å bytte datamaskin. Vi har funnet at datamaskiner produsert i Kina har vært bra, men adapter som følger med PC har vært "infisert."

 

Du kan ikke ha besøk i isolatet. Du må holde det "gift-fritt" De som har lyst til å besøke deg, kan få en vask med hydrogenperoksid-blanding og låne "rene klær" av deg.

 

"TETT I HUSET"

 

Du kjenner at det blir "tett" i huset. Luften står stille, det blir ekstremt varmt eller kulde. Dette er individuelt. Noen blir akutt allment syk med forkjølelsessymptomer etc.

 

Det er signaler som forteller deg at du har noe som har sporer på seg, eller at noe av det du omgir deg med har vært produsert fukt. Det gjelder å finne ut hva det er og fjerne det fort.

 

BOBIL

 

Hvorfor bobil?

 

Etter mange forsøk på å bo i hus, sjøboder og leiligheter hvor vi ikke klarte å skape det isolatet vi trengte for at læringskurven skulle komme i gang, ble valget bobil. Vi var så overfølsom at vi reagerte på at naboene åpnet vinduer, eller når noen gikk forbi utenfor døren. Vi kunne ikke stoppe for en prat med naboer uten at det begynte å "surre" i hodet og akutt tap av energi.

 

Det skal sies at vi lette lenge før vi fant en bobil som var " tørr" også.

 

Vi fant at varmesystemet i bilen hadde mye å si. Vi fant at i biler der varmerør lå inne i vegger og gulv var det stor fare for kondens og dermed hadde det blitt fuktproblematikk. Dette reagerte vi på med at vi fikk pusteproblemer og vi kjente en lukt som ikke var god.

 

Til slutt fant vi en 17 år gammel Fiat med Cabby-bodel. Denne har et varmesystem der radiatorer ligger utenpå veggene inne i bilen.

Da vi følte oss ubekvem med gass, var det viktig at varmesystemet kunne kobles til strøm. Videre er det ventiler i hele bilen som ikke kan lukkes. Dette er spesielt laget slik med tanke på fuktproblematikk i bilen.

Den betraktes som en vinterbil. En bil man kan bo i og bruke i vintermånedene.

 

Viktig var det også med store vanntanker. Denne bilen har vanntanker på 90 liter.

Vi syntes også at det var viktig med vindu på do. Det skulle gjerne ha vært dusj i bilen, men det var det ikke. En god hånddusj er ikke å forakte. Dette ble løsningen for oss, og har fungert godt. Det har sine fordeler også. Jo mindre fukt dess bedre. Håret vaskes under slangen ute på gode dager eller i vasken på kjøkkenet.

 

Bilen vaskes ofte ned med hydrogenperoksid-blanding.http://sykavmuggsopp.com/hp-protokoll.html Før EU-kontroll eller reparasjoner, der bilen må inn på verksted, må alt av inventar og klær ut av bilen. Dette oppbevares ute til vi kommer tilbake. Da vaskes bilen ned før inventaret tas inn. Førersete og passasjersete dekkes med plast. Trekk må tas av og vaskes i hydrogenperoksid-blanding.

 

 

MAT

 

Når innemiljø og medisiner hadde fått gjort jobben med å få kroppen nesten på rett kjøl, kom virkelig reakjonene på maten. 15 til 20 minutter etter inntak av ulike matsorter kom reaksjonen.

( Innemiljø og medisnering tok 1 år og 3 måneder og er fortsatt.)

 

Det ble viktig å spise en ting av gangen. Som for eksempel bare egg. Gikk dette bra, kunne det bli litt stekt bacon neste gang. En bit fisk, eller en bit kjøtt.

 

Vi kom frem til at røkt mat ga reaksjoner, likeså kornprodukter. Videre fant vi at enkelte andre matvarer kunne gi reaksjoner. Det vi tålte fra en produsent, tålte vi ikke fra en annen. Kan det være ulikt inneklima i produksjonslokaler eller ulik kvalitet på råvarer? Kan det være muggsopp i kjøledisk eller frysedisk varene var oppbevart i? Er det fukt og mugg i ferskvaredisken? Eller kan det være nok at det er fuktproblematikk i selve butikken?

 

Vi vet at kjøledisker og frysedisker er svært egnet for muggvekst. Også ditt eget kjøleskap bør vaskes ofte. Fryseboks bør sjekkes ofte.

 

På noen noen matvarer kom reaksjonen som oppkast. Kroppen forkastet maten umiddelbart. Ingen kvalme eller uvelhet. Den bare kom i retur.

 

Hvorfor gjør vi alt dette?

 

Vi har ikke kunnet gjøre annet. Vi har vært så ufattelig syk at vi har vært villig til å prøve alt.

 

Det andre er at når kroppen har tilfrisknet skal den tåle mer og mer. Historier om folk som har blitt fisk til slutt og kunnet gå tilbake til arbeidet er mange. Selv om mange har måttet skifte arbeid eller bolig.

 

Det er viktig at alle steg i prosessen følges. Både medisinering og lærings-kurven må følges hånd i hånd.

 

Vi blir faktisk bedre og bedre måned for måned.

 

Vi sover ikke lengre 80% av døgnet etter et butikkbesøk. Vi har nå en normal døgnrytme. Vi har ikke så store smerter mer. Vi har ikke tåkesyn. Vi er ikke forvirret. Vi har svært få cytokinstormer i løpet av døgnet. Vi har svært få temperatursvigninger i løpet av et døgn. Vi har fått konsentrasjonen tilbake og vi husker godt.

Mage/tarm fungerer ypperlig og psoriasis holder seg borte.

 

Men alt dette skjer i og med at vi er i isolatet. Hvor lang tid skal det gå før vi kan ha det slik utenfor isolatet? En lege mente det kunne ta hele 5 år. For oss tok det 2 år å bare finne et sted å være uten fukt, altså bobilen.

 

 

 

 

 

 

CIRS-Norge

Gjøvik, Norge.