Dyrene våre

 

tTA VARE PÅ KJÆLEDYRET DITT!

 

 

Linken du finner nederst på siden er skrevet/ laget av veterinærer i USA.

 

Det handler om at kjæledyret ditt blir sykt av muggsopp. Symptomer som overdreven kløing, sår og sprekker i huden, samt lat og deprimert. Det at de begynner å tygge på labbene sine eller på pelsen sin, står oppført som et symptom på syk av muggopp, hos kjæledyrene våre.

livredding

 

 

 

"Litt dårlig form i dag" som vi sier," begynner å bli gammel, kanskje?" halter, vondt i muskler og ledd, sover mye osv.

 

I bunn og grunn har det vært forsket på hvordan kjæledyrene påvirkes av mugg/fukt miljø

På denne siden sies det at veterinærer i lang tid har vært opptatt av dette og at de nå kan se sammenhenger. De har funnet giftig muggsopp i lunger hos katter som har dødd på uforklarlig vis.Små opersjoner har ført til uforklarlig død.

Spørsmålet er: Kan husdyrene våre få de samme sykdommene som oss mennesker, som følge av opphold i et mugg/ fukt- miljø?

 

Svaret synes å være at: Kjæledyrene våre får symptomer som ligner våre.

 

Siden forteller om viktigheten av ventilasjon og renhold, samt fjerne all fukt i din bolig, slik at sporer som kommer utenfra ikke får feste seg å begynne å vokse. Sporene er ikke helsefarlig i seg selv. Det er når de fester seg og begynner å produsere MYKOTOKSINER OG MVOC- gasser at de er helseskadelige.

 

 

her: http://www.vetconm.com/protect-your-pets-they-are-not-mold-proof/

 

 

Les også : Muggsopp gir hjerneskader hos hunder fra veterinærinstituttet i Oslo: http://www.vetinst.no/nor/Nyheter/Muggsoppgift-gir-hjerneskader-hos-hunder/(language)/nor-NO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CIRS-Norge

Gjøvik, Norge.