HP-protokoll

Kilder

 

Herfra bestiller jeg Hydrogen Peroxide 12% foodgrade

 

https://apcpure.com/

 

 

Noen kilder:

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4474677

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3252664/

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19278138

 

http://mednotess.com/no/pages/1425195 Denne er ikke så bra oversatt, men er gull verdt å lese.

 

 

 

Hydrogen Peroxide

 

Hydrogen peroxide blir også kallt “vannstoff” hydrogen peroxide har bindingen H202

 

Man finner HP i flere %-satser. 3%, 6%,10% ,12% og 30% sikkert helt opp til 90 %

 

Som forbruker får du kjøpt inntil 12 % på apotekene her i Norge

 

 

”Hydrogenperoksid er en blek, blålig væske og den enkleste av peroksidene. Det er en kraftig oksidant, og brukes derfor som blekemiddel og til desinfeksjon”

 

Det finnes utrolig mye på “nett” om denne fantastiske væsken.

 

 

Vi kjøper 12% Hydrogen peroxide fra UK eller andre steder. Fordelen er at den er uten "Fenacetin" og prisen er lav jamført med Norge

 

 

 

 

HP-Protokoll

 

Oppløsningen som brukes til rengjøring av ikke-voksende muggsopp i klær, hus, kropp og hår er:

 

6-7 korker 12% oppløsning i en liter med vann. ( prosenten

er da ca mellom 2 og 3%) Bruk en spray-flaske. Blandingen sprayes på ønsket område og lar virke bare et par sekunder til du kjenner endring av lukt. Da skrubbes dette av med en klut. Grov klut til kroppen! Dusj eller skyll av.

Når muggsoppen dør på kroppen ved bruk av egnet prosent Hydrogenperoxide, slippes den ut i luften. Den stinker alskens, bla. Eddik i noen tilfeller. Døde sporer er også sykdomsfremkallende. Disse farer rundt på badet ditt og følger noen ganger med ut i luften i boligen din, derfor vask badet grundig de første gangene.

 

Blenda sensitive+ Hydrogenperoxide = sant

 

6-7 korker 12% hydrogen peroxide oppi blendaflasken med flytenede vaskemiddel. Veldig effektivt!

 

Rens vaskemaskinen med 6-7 korker 12% hydrogenperoxide, la vaskemaskinen gå et skylleprogram etc.

 

 

 

Vask av huset ditt

6-7 korker i en 10-liters bøtte er nok. Ha det sammen med f.eks Ajax. Eller : Spray på alle vindiuer , vegger og gulv med sprayflasken med 6-7 korker hydrogen peroxide i 0.5 liter vann og vask dette av med Ajax-vann. Det funker virkelig best.

 

Gjør det samme med bilen, båten, campingbil og vogn og hytte og leker til barna etc, etc.

 

 

Vask av grønnsaker

Bruk sprayflasken, spray på grønnsakene, la virke noen sekunder skyll godt av. Virkelig bra tiltak

 

 

Fjerning av ikke -voksende muggsopp

Hydrogen peroxide fjerner ikke-voksende muggsopp utenpå “planken” din, den fjerner den fra det miljøet du puster inn. I tilfellet "syk av muggsopp Mold Illness/ CIRS så er det denne veien man blir syk og utvikler symptomene, via inn-halering.

 

Voksende muggsopp

Når muggsopp og fukt har fått tatt bolig i planken, altså er voksende, da er det bare fjerning av “planken” som gjelder. Det er per i dag ikke mulig å fjerne voksende muggsopp fra "planken" Den må kastes. Men Hydrogen peroxide i sterk nok oppløsning er ypperlig til fjerning av muggsopp sporer på malt materiale, glass og stål etter at sanering ( fjerning av mugg-planken ) er gjennomført. Har gjennomført dette og vet at det fungerer veldig bra.

 

 

Tilgang på muggsopp

Vår kropp er full av muggsoppsporer etter en dag. Mer dersom man har vært i butikken, eller i andre lokaler der den er voksende i kjelleren , inne i veggene eller andre steder , der du ikke nødvendigvis ser den. Etter en tid med behandling av sykdommen, kjenner du ikke lengre den akutte forverringen med en gang. Men du blir gradvis sykere. Sykdomsbildet har endret seg.

 

Mycotoxiner

Når det gjelder mycotoxiner så må man se at disse er knyttet til lagring i hudcellene. Når man bruker en grov klut og skrubber så farer hudcellene av. Det som skjer da er at du fjerner “ planken” med disse greiene i. Bare at denne “planken” da er hudcellene dine. Du tar dem bort, fjerner dem fra kroppen.

 

Ekstremt renhold

Vask av hele bobilen/ campingvognen/ huset / hytten etc. på denne måten er av ytterste viktighet. Nesten hver dag i begynnelsen. Hele bilen/vognen, hver krik og krok. Lurt å vaske ned rom og stenge dem av for bruk en periode, til man har fått tatt hele “kåken” For mange er det altfor mye arbeid og det kan være nødvendig med en annen egnet bolig til man opplever tilfriskning.

 

Dette gjelder også dine klær og alt ditt utstyr. Spray på og vask. MÅLET ER 0 MUGG og FUKT hele tiden. Ikke bare nå og da. Ha HP i ditt flytenede klesvaskemiddel og anvend dette til vask. Ha ren hydrogenperoxide i din vaskemaskin for å ta bort mugg og bakterier. Spray ditt kjøleskap fryser osv. Vask oppløsningen vekk.

 

 

 

 

 

FENACETIN. Dette stoffet omdannes til paracetamol i din kropp. Mange gir uttrykk for allergiske symptomer.

 

Fenacetin tilsettes som stabeliseringsmiddel til hydrogen peroxiden man får kjøpt på apotekene i Norge. Fenacetin setter ned effekten av hydrogen peroxide og den tilfører en ekkel lukt. Mange reagerer på dette stoffet med allergiske symptomer.

 

For å få den ultimate effekt av denne rengjøringen og et fantastisk inneklima

Denne prosedyren må gjøres hver gang du har vært ute i samfunnet. Klær som har vært brukt ute i samfunnet. På skole , butikk, på besøk. Må ikke tas inn i ditt rene miljø.

 

Tilgang

12% Hydrogen peroxide er i dag den høyeste prosenten man får kjøpt som privat person i Norge på apotekene og den må spesial bestilles. Sist jeg sjekket kostet 500 ml 1300 kroner.

12% fra UK- 1 liter- kommer på mellom 2 og 300 kroner alt etter kronekurs.

 

Gode råd

Begynn gjerne med enda svakere dosering. Men husk det er 3% som anbefales og med denne blandingen her skal du ligge under 3%, men da altså uten Fenacetin. ( Bruker den noen ganger " ren", uten å blande den ned, ved direkte kontakt med muggsopp f. eks) Bruk da gjerne maske.

Videre er det bra å huske på holdbarheten. HP holder ikke lenge. Jeg oppbevarer flasken i kjøleskapet. Korken skal åpnes en gang i mellom for å slippe ut gass.

 

 

CIRS-Norge

Gjøvik, Norge.